Kupi ulje

Turbinska ulja

Shell Turbo S4 GX 46 je vrhunsko turbinsko ulje, proizvedeno GTL (Gas to Liquid) tehnologijom, namenjeno za podmazivanje najmodernijih turbinskih sistema. Formulisano da pruži izvanredne performanse tokom dugog eksploatacionog perioda, Shell Turbo S4 GX 46 sprečava habanje, stvaranje depozita i taloga i pod najvećim opterećenjima.

  • pakovanje od 209 litara

Shell Turbo T je vrhunsko ulje za industrijske turbine, specijalno formulisano da zadovolji tražene zahteve moderno konstruiranih parnih turbina velikih snaga, upotrebljavanih u današnjim i budućim industrijskim pogonima za proizvodnju energije. Karakteriše ga odlična termička i oksidaciona stabilnost jer je otporno na stvaranje taloga i drugih štetnih produkata oksidacije ulja, odlično odvajanje ulja i vode uz jednostavno i lako ispuštanje vode iz sistema podmazivanja, odlična filtrabilnost, čak i u prisustvu vode i zagađenja drugim ne-turbinskim uljem kao i vrlo dobra zaštita od korozije jer se sastoji od posebno odabranih duboko rafiniranih baznih ulja i selektovanih aditivia za osiguranje odličnih osobina zaštite od korozije i rđe. Na taj je način omogućena visoka zaštita svih metalnih površina, uz efikasno otpuštanje vazduha. Ima vrlo malu tendenciju stvaranja pene. Ima oksidacionu stabilnost koja je preko 3 puta bolja od industrijskog standarda za ulja za parne turbine, kao i životni vek ulja koji je više od 2 puta duži od industrijskih minimalnih zahteva. Proizvodi se u gradacijama 32, 46, 68 i 100.

  • pakovanje od 209 litara

Shell Turbo Fluid DR 46 je turbinsko ulje napravljeno od pažljivo odabranih sastojaka. Po svojoj prirodi, nezapaljivo, tačka paljenja i samozapaljenja je veoma visoka. To eliminiše potencijalnu opasnost od požara izazvanih od strane tradicionalnih naftnih derivata.

  • pakovanje od 230 kilograma