Kupi ulje

Cirkulaciona ulja i ulja za ležajeve

Shell Morlina S4 B 320 je sintetičko cirkulaciono ulje i ulje za zupčanike napredne tehnologije. Osigurava izuzetne performanse, posebno u uslovima niskih temperatura te poboljšano korištenje energije i produženi interval zamene ulja u svim uslovima rada. Formulisano na bazi izuzetno stabilnog sintetičkog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije koji omogućavaju izuzetnu oksidacionu i termičku stabilnost te održava sistem čistim i pouzdanim u radu. Štiti od habanja i korozije sve delova mašina koji se podmazuju uljem i sve metalne površine. Uljni film ostaje postojan i zadržan između kritičnih teško opterećenih delova zahvaljujući izuzetnom svojstvu odvajanja vode i vazduha. Primenjuje se u svim uslovima rada, kod velikih temperaturnih oscilacija, za rad u uslovima visoke ili niske temperature te kada se zahteva izuzetno dugačak interval zamene. Pogodno za upotrebu kod kliznih i kotrljajućih ležajeva uključujući teško opterećene ležajeve mašina u cementarama ili kamenolomima.

  • pakovanje od 20 litara

 

Shell Morlina S2 BL 10 je bezpepelno ulje niske viskoznosti koje daje izuzetne rezultate kod vretena alatnih mašina velike brzine. Formulisano od visokorafinisanog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije, karakteriše ga izuzetna oksidaciona stabilnost i  sposobnost odvajanja vode. Ne sadrži cinkove aditive. Zahvaljujući produženom veku trajanja (tri puta duže u odnosu na industrijski standard) osigurava efikasano podmazivanje u uslovima visokih temeratura, uz prisutnost vazduha i metalnih katalizatora, kao što je bakar. Pouzdano štiti od korozije u celom intervalu zamene. Pogodno za vretena alatnih mašina, ležajeve mašina i sisteme sa cirkulacijom ulja kao i za većinu kliznih i kotrljajućih ležajeva.

  • pakovanje od 20 i 209 litara

 

Shell Morlina S2 B je ulje visokih performansi koje pruža izuzetnu zaštitu industrijskim ležajevima i zatvorenim sistemima sa cirkulacijom ulja uz izuzetnu oksidacionu stabilnost i izuzetnu sposobnost odvajanja vode. Zadovoljava većinu zahteva standardnih ulja za ležajeve Morgan i Danieli. Formulisano od visokorafinisanog baznog ulja, sadrži inhibitore oksidacije i korozije i zahvaljujući produženom veku trajanja osigurava efikasno podmazivanje kao i pouzdanu i kontinuiranu zaštitu od trošenja i korozije u celom intervalu zamene. Uljni film ostaje postojan i zadržan između kritičnih teško opterećenih delova zahvaljujući izuzetnom stvojstvu odvajanja vode, dok dobro odvajanje vazduha onemogućava kavitaciju i oštećenja pumpi. Pogodno za mašine sa cirkulacijom ulja, većinu kliznih i kotrljajućih ležajeva sa primenom u industriji, za manje do srednje opterećene zatvorene zupčaničke sisteme koji ne zahtevaju EP svojstva. Proizvodi se u gradacijama 46, 68, 100, 150 i 220.

  • pakovanje od 20 litara (ISO 150, 220)
  • pakovanje od 209 litara (ISO 46, 68, 100, 150, 220)

 

Shell Morlina S1 B je visokih performansi, stvoreno kako bi pružilo izuzetnu zaštitu industrijskih ležajeva i zatvorenih sistema sa cirkulacijom ulja. Posebno je značajno za one procese u kojima svojstvo odvajanja vazduha i vode te deemulzifikacije utiče na životni vek opreme. Udovoljava većini zahteva standardnih ulja za ležajeve Morgan i Danieli. Ovo ulje ima produženi vek trajanja i osigurava efikasano podmazivanje te pouzdanu i kontinualnu zaštitu od habanja i korozije u celom intervalu zamene. Pogodno za mašine sa cirkulacijom ulja, većinu kliznih i kotrljajućih ležajeva, za manje i srednje opterećene zatvorene reduktore koji ne zahtevaju EP svojstva. Proizvodi se u gradacijama 150 i 460.

  • pakovanje od 20 litara (ISO 150, 220)
  • pakovanje od 209 litara (ISO 46, 68, 100, 150, 220)