Kupi ulje

Izolaciona ulja

Shell Diala S4 ZX-I je vrhunsko inhibirano izolaciono ulje nove generacije, izuzetnih dielektričnih karakteristika, formulisano od baznog ulja koje je proizvedeno GTL (gas-to-liquid) tehnologijom i odabranih inhibitora oksidacije. Izvanredna oksidaciona stabilnost obezbeđuje dug radni vek fluida. Visoka tačka paljenja povećava bezbednost. Ne sadrži sumpor, pa je tako u potpunosti eliminisan rizik od korozije bakra. Odlikuje se niskom viskoznošću, niskom tačkom stinjavanja i malom gustinom, što omogućava laku cirkulaciju ulja u transformatoru i efikasno odnošenje toplote. Namenjeno je za korišćenje i u najmodernijim opterećenim energetskim transformatorima.

  • pakovanje od 20 i 209 litara

 

Shell Diala S4 ZX-IG je vrhunsko inhibirano izolaciono ulje nove generacije, izuzetnih dielektričnih karakteristika, formulisano od baznog ulja koje je proizvedeno GTL (gas-to-liquid) tehnologijom i odabranih inhibitora oksidacije. Zadovoljava zahteve i IEC 60296 (viša oksidaciona stabilnost i niži sadržaj sumpora) i ASTM D 3487, tip II. Dodatno, formulisano je da obezbedi apsorbovanje gasa u specijalizovanoj opremi koa što su visokonaponski merni transformatori. Odlikuje se produženim radnim vekom fluida i odsustvom sumpora. Proizvod ne sadrži PCB, DBDS ni pasivizatore, sadži samo DBPC antioksidant i veoma nizak sadržaj aromata (omogućava apsorbovanja gasa). Zadovoljava standardne i nove industrijske testove koji se odnose na zaštitu od korozije.

  • pakovanje od 209 litara

 

Shell Naturelle Trafo S4-I je  je potpuno sintetičko izolaciono ulje visokih performansi, na bazi specijalno razvijenih estara. Odlikuje se visokom oksidacionom stabilnošću, i dielektričnom čvrstoćom, i niskom zapaljivošću.

  • pakovanje od 1000 litara